Julemat

Man skal være forsiktig når man tilbereder julemat. Tradisjonene må holdes i hevd. Det går an å sette litt personlig preg på maten her og der, men det viktigste er å beholde smaken av jul. Hvis ingen går i fella, men passer seg for den, skal alle sammen snart få feire jul igjen.

 

Julelunsj

Julelunsj

359

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Andeconfit
  • Dadler surret i bacon
  • Braissert rødkål med appelsin
  • Dillstuede poteter

Kalde retter

  • Einebærgravet laks med sennepssaus
  • Lefse med fenalår, urter, sterrrømme og syltet løk
  • Roastbeef med tartarsaus og løk
  • Andepatè med fiken i karamell og stekte mandler
  • Sild i varianter
  • Spekeskinke med tilbehør
  • Potetsalat med kapers og rødløk
  • Dejavu´s Waldorfsalat
  • Sennepsaioli og Kvitseidsmør
  • Surdeigsbrød og rugbrød
 

Confitert svineribbe

Langtidsbakt svineribbe fra Prima Jæren

369

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Braisert rødkål
  • Rosenkål
  • Ribbesaus
  • Mandelpoteter

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Hjemmelaget andelårsconfit

Hjemmelaget andelårsconfit

369

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Rødkål
  • Franske småpoteter med urter
  • Appelsinsaus
  • Grov Dijonsennep

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt fra A. Idsøe

379

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Mandelpoteter
  • Kålrotpure
  • Pinnefett

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Juletallerken

Pinnekjøtt fra A. Idsøe og confitert svineribbe.

389

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Kålrotpure
  • Braissert rødkål
  • Mandelpoteter
  • Pinnefett
  • Ribbesjy
  • Sossisser
  • Rosenkål

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Nyttårstapas

Kongereker, lammespyd, biffboller, kyllingspyd, chorizo, dadler og kamskjell.

499

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Kongereker i chilli og koriander
  • Lammespyd i urter
  • Biffboller med koriander og ingefær
  • Kyllingspyd satay med soyadipp
  • Stekte chorizopølser fra San Sebastien
  • Dadler svøpt i bacon
  • Kamskjell i nøttesmør med soyasaus

Kalde retter

  • Potetsalat Provence med kapers, vårløk, rødløk og sennep
  • Melonsalat med grillede artisjokker og chorizopølse
  • Couscous med curry og aprikoser og curry
  • Mozzarella salat med basilikum og tomater fra Brimsøy gård
  • Hummus Déjà Vu
  • Rotchips med chilidipp
  • Stekte mandler fra Valencia
  • Utvalg av oliven fra Déjà Vu
  • Utvalg av oster fra ostehuset Mòns
  • Babypaprika fylt med fetaost
  • Utvalg av spekemat fra Mac dario
  • Avacadokrem med koriander
  • Grønnsaker med yozudressing og sesam
  • Fetaost med rødløk, kalamate-oliven og persille
  • Aioli
  • Tapenade
  • Tomatpesto
  • Soyadipp
  • Mangosalsa
  • Focaccia
 

3 retters julemiddag

3 retters julemiddag

545

pr kuvert

Bestill

Forrett

  • Utvalg av ørret som speket, gravet og røkt, med sennepssaus, rugbrød og dillpoteter

Hovedretter

  • Pinnekjøtt fra A. Idsøe med kålrotstappe, mandelpotet, pinnefett og sandefjordsmør
  • eller
  • Juleribbe med medisterkaker, medisterpølser, rødkål, surkål, rosenkål, rørte tyttebær og poteter

Dessert

  • Multer med mynte, karamell og fersk krem
 

Juletapas

Pinnekjøtt, ribbe og andeconfit

569

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Pinnekjøtt fra A. Idsøe
  • Baconsvøpte dadler
  • Ribbeconfit
  • Kålrotstappe
  • Andeconfite
  • Dillstuede poteter
  • Braisert rødkål med appelsin
  • Pinnefett,rødvinsaus

Kalde retter

  • Utvalg av oster med hasselnøtter og aprikos
  • Mozzarella med oliven, rødløk og persille
  • Babypaprika fylt med fetaost
  • Rotchips og dillchips med dipp
  • Einebærgravet laks med sennepssaus
  • Lefse med fenalår, urter, seterrømme og syltet løk
  • Roastbeef med tartarsaus og løk
  • Andepatè med fiken i karamell og stekte mandler
  • Sild i varianter
  • Utvalg av spekemat med tilbehør
  • Potetsalat med kapers og løk
  • Dejavu`s Waldorfsalat
  • Sennepsaioli og Kvitseidsmør
  • Tapenade
  • Surdeigsbrød og rugbrød
Velg dato
Tors23 november 2017

Vi kommer gjerne og leverer maten til ditt selskap.
Ønsker du dette, kommer det et tillegg på kr 450,- (Inntil 15 km.)
Det er selvsagt ingen problemer med lengre turer. Dette avtales med Déjà Vu.

Vi kan også legge maten delikat opp på serveringsklare skåler og fat.
Ønsker du dette kommer det et tillegg på:

10 - 20 personer: 250,-
20 - 30 personer: 300,-
30 - 40 personer: 350,-
40 – 60 personer: 400,-
Over 60 personer: 450,-

Minste leveringstid er 24 timer. Dersom du trenger maten raskere enn dette, ta kontakt pr telefon.

Kvittering på bestilling er ikke endelig bekreftelse.

* Oppgitt pris er inkludert 15% mva. Dette gjelder for catering. Dersom det skal leies lokaler og/eller servitører i tillegg krever myndighetene 25% mva.

Ved catering er det mulig å betale via faktura hvor det da kommer et fakturagebyr på kr 100,-