Julemat

Man skal være forsiktig når man tilbereder julemat. Tradisjonene må holdes i hevd. Det går an å sette litt personlig preg på maten her og der, men det viktigste er å beholde smaken av jul. Hvis ingen går i fella, men passer seg for den, skal alle sammen snart få feire jul igjen.

 

Julelunsj

Julelunsj

350

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Senneps og honning glasert svinekam
  • Dadler surret i bacon
  • Braissert rødkål med appelsin
  • Dillstuede poteter.

Kalde retter

  • Einebærgravet laks med sennepssaus
  • Lefse med fenalår urter seterømme og sylta løk
  • Roastbeef med tartarsaus og løk
  • Andepatè med fiken i karamell og stekte mandler.
  • Sild i varianter
  • Spekeskinke med tilbehør
  • Potetsalat med kapers og rødløk
  • Dejavu`s Waldorfsalat
  • Senneps ailoi og kvitseid smør
  • Surdeigsbrød og rugbrød
 

Confitert svineribbe

Langtidsbakt svineribbe fra Prima Jæren

369

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Braisert rødkål
  • Rosenkål
  • Ribbesaus
  • Mandelpoteter

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Hjemmelaget andelårsconfit

Hjemmelaget andelårsconfit

369

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Rødkål
  • Franske småpoteter med urter
  • Appelsinsaus
  • Grov Dijonsennep

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt fra A. Idsøe

379

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Mandelpoteter
  • Kålrotpure
  • Pinnefett

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Juletallerken

Pinnekjøtt fra A. Idsøe og confitert svineribbe.

389

pr kuvert

Bestill

Tilbehør

  • Kålrotpure
  • Braisert rødkål
  • Mandelpoteter
  • Pinnefett
  • Ribbesjy
  • Sossisser
  • Rosenkål

Tillegg for 2 serveringer

  • kr 70,-
 

Nyttårstapas

Kongereker, chorizo, andelår, dadler.

489

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Kongereker i chilli og koriander
  • Dadler i bacon
  • Andelår confite med timian og hvitløk
  • Chorizopølser

Kalde retter

  • Gresk salat med fetaost
  • Provencalsk potetsalat med rødløk, crème fraiche og urter
  • Couscossalat med pistasjnøtter
  • Pastasalat med reker & søt chili
  • Babypaprika fylt med kremost
  • Artisjokk og melonsalat
  • Røkelaks-tortilla
  • Parmaskinke
  • Talleggio & manchego
  • Fiken i karamell
  • Aioli
  • Tomatpesto
  • Tapenade
  • Focaccia

Dessert

  • Crème brulée med thaihiti vanilje og bær
 

3 retters julemiddag

3 retters julemiddag

525

pr kuvert

Bestill

Forrett

  • Utvalg av ørret som speket,gravet og røkt med sennepssaus, rugbrød og dillpoteter.

Hovedretter

  • Pinnekjøtt fra Albert Idsøe med kålrotstappe,mandelpoteter, ribbefett og sandefjordsmør
  • eller
  • Juleribbe med medisterkaker,medisterpølser,rødkål,surkål,rosenkål, rørte tyttebær og poteter.

Dessert

  • Multer med mynte,vanilje,karamell og fersk krem.
 

Juletapas

Pinnekjøtt, ribbe og andeconfit

559

pr kuvert

Bestill

Varme retter

  • Pinnekjøtt fra Idsøe
  • Baconsvøpte dadler
  • Ribbeconfite
  • Kålrotstappe
  • Andeconfite
  • Dillstuede poteter
  • Braisert rødkål med appelsin
  • Pinnefett,rødvinsaus

Kalde retter

  • Utvalg av oster med hasselnøtter og aprikos
  • Mozzarella med oliven,rødløk og persille
  • Baby paprika fylt med fetaost
  • Rotchips og dillchips med dipp
  • Einebærgravet laks med sennepssaus
  • Lefse med fenalår urter seterømme og sylta løk
  • Roastbeef med tartarsaus og løk
  • Andepatè med fiken i karamell og stekte mandler.
  • Sild i varianter
  • Utvalg av spekemat med tilbehør
  • Potetsalat med kapers og rødløk
  • Dejavu`s Waldorfsalat
  • Senneps ailoi og kvitseid smør
  • Tapenade
  • Surdeigsbrød og rugbrød
Velg dato
Man26 juni 2017

Vi kommer gjerne og leverer maten til ditt selskap.
Ønsker du dette, kommer det et tillegg på kr 450,- (Inntil 15 km.)
Det er selvsagt ingen problemer med lengre turer. Dette avtales med Déjà Vu.

Vi kan også legge maten delikat opp på serveringsklare skåler og fat.
Ønsker du dette kommer det et tillegg på:

10 - 20 personer: 250,-
20 - 30 personer: 300,-
30 - 40 personer: 350,-
40 – 60 personer: 400,-
Over 60 personer: 450,-

Minste leveringstid er 24 timer. Dersom du trenger maten raskere enn dette, ta kontakt pr telefon.

Kvittering på bestilling er ikke endelig bekreftelse.

* Oppgitt pris er inkludert 15% mva. Dette gjelder for catering. Dersom det skal leies lokaler og/eller servitører i tillegg krever myndighetene 25% mva.

Ved catering er det mulig å betale via faktura hvor det da kommer et fakturagebyr på kr 100,-