Selskapsmat

Vi komponerer og leverer eksepsjonell mat som vi serverer ved bordet i ditt selskap. Les gjerne gjennom menyene våre her på siden eller ta kontakt hvis du vil komponere en helt egen meny sammen med oss.

Vi vil informere om at disse menyene gjelder for bestillinger til over 10 personer. Vi anbefaler at dere bestiller en av våre dyktige kokker til å følge maten dit den skal og sørge for at resultatet blir optimalt. Disse menyene trenger vi å ha hos oss innen 3 dager før servering Våre menyer er inkl 15% mva, take away. Ved take away og leie av personal, kokk/servitører, økes mva med 10% fra 15 til 25 % mva.

3 retter

Velg en forrett, en hovedrett og en dessert

595

pr kuvert

Bestill

Forrett

  • Kamskjell med artisjokker, løyrom og gressløk nage.
  • Kveite med østers, endiver og lime
  • Ørret- og kamskjelltartar med lakserogn, eplevinaigrette, babysalat og artisjokk
  • Hummersuppe med vårløk og kantareller
  • Laks og kveite ceviche med kaviarsaus
  • Kremet steinsoppsuppe med røkt duebryst

Hovedrett

  • Langtidsbakt Angus okse fra Jæren med vintergrønnsaker fra Brimsøy Gård og madeirasaus
  • Melkelam fra fra Jæren med tomatconfite, auberginer, vintergrønnsaker fra Brimsøy Gård og olivensaus
  • And fra Holte gård med gresskar, dadler, grønnsaker fra Brimsøy Gård og anissaus
  • Saltbakt kalvefilet med kremet sopp, vintergrønnsaker fra Brimsøy Gård og estragonsaus
  • Reinsdyrfilet med rosenkålsalat, kvæder, skogsopp, glaserte mandelpoteter og tyttebærsaus

Dessert

  • Myntemarinerte multer, karamell, krokan, sorbet og fersk fløtekrem
  • Bringebær og pasjonsfrukt i karamell med fersk fløtekrem
  • Sjokoladeganache med hasselnøttkrem og rosmarin
  • Millie-fuille med skogsbær, vanilje og rom

Obs! Vi vil informere om at disse menyene gjelder for bestillinger til over 10 personer. Vi anbefaler at dere bestiller en av våre dyktige kokker til å følge maten dit den skal og for å sørge for at resultatet blir optimalt. Disse menyene trenger vi å ha hos oss innen 3 dager før servering.

5 retter

Velg én av 5-retters-menyene under.

850

pr kuvert

Bestill

Meny 1

  • Kamskjell med jordskokk, erter og trøffel nage
  • Hummer fra Finnøy i flere varianter med erter, artisjokker og urter
  • Torsk med oliven, småtomater og aubergin
  • Elg fra Telemark med pistasj, plommer og kummin
  • Multer med vanilje, mynte og karamell

Meny 2

  • Gravet og røykt reinsdyr fra Røros med rotpepper og tyttebær
  • Sjøkreps med mango og fennikel
  • Kveite fra Hjelmeland med spinat og kaviarsaus
  • Hjortefilet med kvæder, Valhrona sjokolade og gulbeter
  • Fiken i karamell med appelsin, timiam og pistasjis

Meny 3

  • Andelever med epler, fiken og brioche
  • Piggvar med artisjokker og champagne sabyonne
  • Kongekrabbe med røkt ål og urter
  • And fra Holte Gård i flere varianter med gresskar, anis og dadler
  • Sjokoladeganache med karamell og bær

Obs! Vi vil informere om at disse menyene gjelder for bestillinger til over 10 personer. Vi anbefaler at dere bestiller en av våre dyktige kokker til å følge maten dit den skal og sørge for at resultatet blir optimalt. Disse menyene trenger vi å ha hos oss innen 3 dager før servering​

Velg dato
Tors23 november 2017

Vi kommer gjerne og leverer maten til ditt selskap.
Ønsker du dette, kommer det et tillegg på kr 450,- (Inntil 15 km.)
Det er selvsagt ingen problemer med lengre turer. Dette avtales med Déjà Vu.

Vi kan også legge maten delikat opp på serveringsklare skåler og fat.
Ønsker du dette kommer det et tillegg på:

10 - 20 personer: 250,-
20 - 30 personer: 300,-
30 - 40 personer: 350,-
40 – 60 personer: 400,-
Over 60 personer: 450,-

Minste leveringstid er 24 timer. Dersom du trenger maten raskere enn dette, ta kontakt pr telefon.

Kvittering på bestilling er ikke endelig bekreftelse.

* Oppgitt pris er inkludert 15% mva. Dette gjelder for catering. Dersom det skal leies lokaler og/eller servitører i tillegg krever myndighetene 25% mva.

Ved catering er det mulig å betale via faktura hvor det da kommer et fakturagebyr på kr 100,-