Catering

Déjà Vu Delikatesser har spesialisert seg på catering, og har i en årrekke levert mat til bedriftsarrangementer, bryllup, sammenkomster med familie og venner og andre tilstelninger i Stavanger-regionen.

Målet har hele tiden vært å levere og servere førsteklasses mat i festlokaler og andre lokaler, som gir samme opplevelse som om man var i restauranten i våre lokaler. Vi tilbyr derfor også at våre kokker lager maten i ønsket lokalet og kan stille med serveringspersonell, kjøkken og utstyr.

Vår catering passer til alle anledninger, og maten er laget av kvalitetsråvarer som vi handler lokalt. Våre kokker har satt sammen flere cateringmenyer med forskjellige temaer. Som sjømat fra lokale leverandører av skalldyr og fisk, jule- og nyttårstema med pinnekjøtt og grillmenyer, og tapas med forskjellige helhetlige sammensetninger.

Jule- og nyttårscateringen kan leveres til ethvert juleselskap i Stavanger-regionen og omegn, og man kan få både pinnekjøtt, ribbe, juletorsk eller juletapas fra vårt kjøkken i Stavanger sentrum, og få levert hjem.

Våre kokker sørger for at jule- og nyttårmåltidet blir flott, eksklusivt og spekket med god kvalitetsmat tilberedt av lokale råvarer, slik at kundene våre kan tilbringe mer tid med familien i høytiden.