Dejá Vù Tapas

Med sterk lidenskap for mat tilbyr Déjà Vu Delikatesser en nydelig blanding av tradisjonell autentisk tapas og en spennende moderne tapas på Déjà-vis.

For å være sikre på at vi har tapas til enhver anledning har vi satt sammen flere menyer av forskjellige størrelser.

Tapas er perfekt for anledninger som konfirmasjon, selskap, julebord bedriftsarrangementer m.m., men passer også ypperlig for mindre sammenkomster med familie og venner, og også for et måltid i våre lokaler i MagasinBlaa i Stavanger sentrum.

Déjà Vu tilbyr også en helt særegen og eksklusiv juletapas. Høytiden er for de fleste en travel tid, men ved å la Déjà Vu ta seg av jule- og nyttårsmaten slipper man å forberede selv, og kan likevel være sikker på at julemiddagen blir fantastisk fordi den er i trygge hender hos oss. Man kan da bruke tiden på familie og venner slik julen skal tilbringes.

Déjà Vu Delikatesser har lange tradisjoner med å levere kvalitetsmat i våre lokaler i MagasinBlaa i Stavanger sentrum, men også som catering til arrangementer som bryllup, selskaper og andre tilstelninger for bedrifter/næringslivet.

Ved catering tilbyr vi å stille med utstyr, kokk og servitører etter behov for både små og store anledninger, og har i tillegg etablert en egen takeaway som gir deg anledning til å hente mat hjem med 30 minutters varsel fra vår restaurant i Stavanger sentrum.