Déjà Vu Magasin Blaa

Déjà Vu Delikatesser har siden 2002 servert mat av høy kvalitet med råvarer som er nøye valgt ut.

Vi bruker mye tid på å sikre kvaliteten på råvarene og bruker kun det beste markedet kan fremskaffe. Vi preferer naturlige smaker – bærekraft og særpreg.

Vårt fokus er å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, laget med unike kombinasjoner av smaker på ekte Déjà Vu-vis.

På menyen er blant annet tapas inspirert av det spanske kjøkken, og retter fra Déjà Vu KITA som er inspirert av smaker og tilberedningsstiler fra Japan – begge med Déjà Vus særpreg.

All mat på Déjà Vu er laget av utdannede kokker som tilbereder maten etter strenge retningslinjer for å optimalisere smaksopplevelsen.

Vår meny inneholder retter for enhver smak og for ethvert selskap. Man kan dele Déjà Vu-opplevelsen sammen med familie, venner eller kolleger, og våre kokker og servitører vil levere en kulinarisk opplevelse i særklasse.

Vi har en avdeling på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes – hvor vi ønsker deg velkommen.

Her tilbyr vi Tapas fra vår delikatessedisk, våre gode salater og mye mer fra vårt kjøkken, samt uteservering når været tillater det. Vi gleder oss til å ta imot deg!

Du finner oss også i Mathallen på Sandnes, her har vi en stor Delikatessedisk som tilbyr både tapas og småretter.

'

Åpningstider Magasin Blå

  • Mandag – Fredag: 11.00 – 20.00
  • Lørdag : 11.00 – 18.00
    • Bestillinger som skal hentes må hentes i Déjà Vus åpningstider.