Om oss

Déjà Vu Delikatesser har siden 2002 servert mat av høy kvalitet med råvarer som er nøye valgt ut. Vi bruker mye tid på å sikre kvaliteten på råvarene og bruker kun det beste markedet kan fremskaffe. Vi preferer naturlige smaker – bærekraft og særpreg.

Vårt fokus er å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, laget med unike kombinasjoner av smaker på ekte Déjà Vu-vis.

På menyen er blant annet tapas inspirert av det spanske kjøkken, og retter fra Déjà Vu KITA som er inspirert av smaker og tilberedningsstiler fra Japan – begge med Déjà Vus særpreg. All mat på Déjà Vu er laget av utdannede kokker som tilbereder maten etter strenge retningslinjer for å optimalisere smaksopplevelsen.

Vår meny inneholder retter for enhver smak og for ethvert selskap. Man kan dele Déjà Vu-opplevelsen sammen med familie, venner eller kolleger, og våre kokker og servitører vil levere en kulinarisk opplevelse i særklasse.

Åpningstider Magasin Blaa

  • Mandag – torsdag: 11.00 – 21.00 (kjøkken 20:30)
  • Fredag – lørdag : 11.00 – 21.00 (kjøkken 20:30)
  • Søndag:  14:00 – 18:00

Bestillinger som skal hentes må hentes i Déjà Vus åpningstider.

Åpningstider Kvadrat

  • Mandag – lørdag: 10.00 – 21.00

Bestillinger som skal hentes må hentes i Déjà Vus åpningstider.

Déjà Vu Delikatesser har lange tradisjoner med å levere kvalitetsmat i våre lokaler i MagasinBlaa i Stavanger sentrum, men også som catering til arrangementer som bryllup, selskaper og andre tilstelninger for bedrifter/næringslivet.

Ved catering tilbyr vi å stille med utstyr, kokk og servitører etter behov for både små og store anledninger, og har i tillegg etablert en egen takeaway som gir deg anledning til å hente mat hjem med 30 minutters varsel fra vår restaurant i Stavanger sentrum.

 

Julebord

Velkommen til julebord hos Deja Vu!
Vi har spesiallaget en julemeny og tilbyr som alltid våre gode tapasmenyer.
Alt dette nytes i et av våre mange flotte lokaler.

Les mer