Lokaler

Déjà Vu leier ut ulike festlokaler og tilbyr catering av både julemat og annen snacks. Mulighetene er nær sagt uendelige når det kommer til å tilpasse opplegg slik at du får den stilen, prisen og størrelsen du er ute etter.

Vi har blitt virkelig gode til å skreddersy om vi skal si det selv, enten du liker å komme til dekket bord og bemannet bar, eller liker å gjøre ting selv. Under ser du presentasjon av våre lokaler. Ta kontakt, så skaper vi arrangementet som passer best for deg.

Déjà Vu Magasin Blaa

Vår delikatessebutikk i Magasin Blaa fungerer både som spiseri og cateringkjøkken. Dette er stedet for deg som ønsker å utforske lokale og kontinentale delikatesser i lune og elegante omgivelser.

På dagtid er vi oppe frem til klokken åtte, og på kveldstid kan du leie lokalet til diverse festligheter: julebord eller jubileum, fest eller fødselsdag.

Våre elegante lokaler er utmerkede for arrangementer opptil 100 personer. I tillegg kan vi lage en spesialkomponert meny sammen med deg, bestående av delikatesser fra både spiseri- og cateringavdelingen vår.

Du finner oss på Magasin Blaa.

Skansen

Legg begivenheter du ønsker å huske i lang tid fremover til lokaler du ikke kommer til å glemme. Det er forskjell på store anledninger og viktige anledninger. Skansen i Stavanger sentrum er et sted for de viktige anledningene.

For møter som betyr noe, for feiringer med de aller beste vennene. I tillegg til alt utstyret man forventer at et godt selskaps-og møtelokale skal ha, har Skansen de små detaljene som utgjør den store forskjellen, som for eksempel tappetårnet på kjøkkenet og peisen i bakgården. Velkommen!

Priser for leie inkludert vask er : 10000,- kr eks. mva.

Passer perfekt for selskaper opptil 30 personer, er helt perfekt for møter og konferanse.

Lokal Base

Dette selskapslokalet ligger i en grønn oase på Bærheim. Stedet huser bar med alle rettigheter, og er blant annet svært populært for bryllup. Lokal base passer for selskaper på mellom 30 og 300 personer.

VI VIL GJERNE HØRE FRA DEG

Kontakt

Det skal være lav terskel for å ta kontakt med Déjà Vu, enten det er på telefon eller mail. Ingen spørsmål er for små eller store. Selv om du kun lurer på en liten ting, er det bare å plukke opp telefon eller tastatur.